+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Actualitat

 

CEPS

28/10/2019

El bolets són un tresor nutricional dels nostres boscos. Els bolets frescos són majoritàriament aigua (entre un 80 i un 90%), per això són un aliment que es fa malbé tan ràpid. Només contenen entre 20 i 35 kcal per 100 grams, una proporció semblant a la de les verdures.

RAMBUNTAN

28/10/2019

Es tracta d’una de les fruites més exòtiques del món i procedeix d’Indonèsia. Pertany a la mateixa família que el litxi i ofereix grans beneficis per al nostre organisme. És petit, de manera ovalada i molt dolça, amb certa semblança a la polpa del raïm. Té un sabor fresc, sucós i una mica àcid. El […]

ROYAL GALA

25/10/2019

La poma Royal Gala és de grandària petita a mitjà amb un sabor dolç, ideal per a pastissos, salses, amanides i com a berenar o refrigeri.

MAGRANA ESCLATANT

25/10/2019

La magrana s’ha utilitzat en les cures de regeneració i neteja interna, així com pels nombrosos beneficis que té en el tractament de diverses patologies. El famós metge de l’antiguitat grega Hipòcrates (460 aC) ja la receptava per tractar les afeccions de l’aparell digestiu, curiosament en la mateixa línia que la medicina tradicional xinesa, per enfortir les genives […]

CARXOFES

25/10/2019

Em començat temporada de “CARXOFES”.Una delícia de verdura. Quan arriba la tardor i comença el fred, arriba també el moment de les carxofes, unes hortalisses saboroses, amb moltes possibilitats a la cuina i, per descomptat, amb moltes propietats saludables per al nostre organisme. Colesterol? Problemes de fetge? De cor? Àcid úric? La carxofa us ajudarà.

KIWIS

08/10/2019

Sabíeu que els kiwis no creixen als arbres? Són una planta enfiladissa que durant molts anys va servir d’element decoratiu fins que es va descobrir que sota la pell peluda i poc atractiva hi havia una fruita dolça, àcida i refrescant deliciosa. El kiwi ens pot ajudar a conciliar el son, a depurar l’intestí, a millorar les […]

AMANIDES ORIGINALS

07/10/2019

Poques coses poden ser més estacionals que un plat que es cuina amb els ingredients crus. En no passar per l’alquímica transformació del foc cocinador, la qualitat de l’ingredient és el factor crític i determina el resultat final del plat. I no hi ha millor manera de garantir la qualitat d’un aliment que consumir-lo en […]

MANDARINES

07/10/2019

La mandarina és un fruit similar a la taronja però més petita i aplatada per la seva base. La seva escorça és llisa, brillant color vermell ataronjat i és molt fàcil de pelar, fins i tot amb les mans. La mandarina es consumeix principalment com a fruita en fresc, encara que també són coneguts les […]

OUS DE REIG

03/10/2019

Tant el barret com les làmines i el peu són de color taronja, de vegades més rogenc i d’altres més groguenc. Fa una olor barreja d’albercoc i cítrics molt característica que no s’assembla a la de cap altre bolet i que es tranforma en una desgradable pudor a peix podrit quan l’exemplar no està en bones […]

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web