Un cítric molt consumit en Cokteleria i en receptes de cuina i pastisseria.
És temps de “FLORS de CARABASSÓ” o “BADOCS”.Una flor tant delicada com exquisita”.
L’ALVOCAT conté moltes vitamines, com l’A, C, E, B1, B5, B6 i K, així com àcid fòlic, calci, ferro, potassi,fòsfor i magnesi. Aquets components són beneficiosos per l’organisme, ajudant a controlar el colesterol i a protegir la salud del cor.El consum d’alvocat també ajuda a reduir la inflamació de les articulacions. Malgrat el seu alt […]
La primavera ens permet gaudir d’alguna varietat de bolets !!!
Aprofitem la temporada d’ESPÀRRECS frescos de proximitat, tant blancs com verds, es un plaer assaborir -los.
Herbes aromàtiques la “FARIGOLA” em la seva màxima floració !!!
Amb el descens de les temperatures, bé de gust cuinar verdures de temporada i proximitat “COLIFLOR”
Des de l’equip de NUFRUIT us desitgem un Feliç Sant Jordi 2024.Per un món ple d’amor i cultura!
Que atractiva que és la ” FRUITA”!!!