Un bon “XATÓ” amb “ESCAROLA” de cabell d’angel ó frisé.
Aprofitem el cap de setmana per assaborir unes bones”MADUIXES”.
Ja tenim el mercat les primeres “MÙRGULES”, un dels bolets més preuats en la gastrònomia.
Temporada de “CARXOFES”.Recepta senzilla i molt gustosa. Flor de CARXOFES amb un gratinat de formatge al vostre gust.
Temporada de “TARONJA SANGUINA”.El seu color distintiu, es deu a la presència d’antocianina, una família de pigments antioxidants, comuns a moltes flors i fruites.La polpa obté el color fosc quan, a la nit, madura a temperatures baixes.A banda de les notes cítricas, es diferència de les altres taronges, per el toc de gust que recorda […]
Dolors Núñez CEO de NUFRUIT contemplant fruiter en plena floració !!
Uns bons “PEBROTS” per fer a la brasa escalivats, al forn, amb xanfaina, a l’amanida, guisats etc ….Producte de qualitat.
Les “FAVES” de les nostres contrades ja son florides!!
Tots necessitem dels agricultors. ESTEM AMB ELLS!!