Un plat fàcil, fresc i molt recomanable per aquest dies de calor. “TOMÀQUET” farcit amb tonyina, olives, tàperes, ceba Figueres,pebrot escalivat un toc d’alfàbrega i un fons de rúcula.
Ha pesar de la sequera que estem patint, les “PERES” de les nostres contrades van creixent.
En NIL net de la CEO de NUFRUIT ha vingut a Mercagirona a veure’ns i ha aprofitat per saludar al magatzem de PASCUAL VIDAL i en Ramón l’obsequiat amb menjar per els conills!!!
GELATS NATURALS.Temps de molta calor, es un bon moments per fer-nos aquest gelats natural, els podem fer amb qualsevol fruita!!
Refrescant!
Conté més d’una vintena de nutrients essencials, com vitamines A, B, C, E i K, coure ferro, fòsfor, magnesi i potassi ( que regula la pressió arterial); a més de ser font de fibra i proteïna vegetal. Aporta vitamina B6 i àcid fòlic, que prevenen malalties coronàries. L’àcid fòlic també protegeix els fetus i evita […]
Som uns privilegiats de poder gaudir d’aquests tomàquets tan gustosos de les nostres contrades!!
Escolteu a Dolors Nuñez,CEO de NUFRUIT,convidada especial al comiat de el programa “El matí de Catalunya Radio” per la seva col.laboració a la secció “Caixa o faixa” de Marcos García del programa “El matí de Catalunya Ràdio” conduït per Laura Rosell.
Exquisit “PRÉSSEC PARAGUIÀ” de carn blanc, dolç sucós, fàcil de menjar i ben refrescant per la gran aportació d’aigua.