Preparant el RAÏM de Cap d’any!
Amb truita,amanida,amb qualsevol recepta de cuina, son exquisitis!
Un bon antioxidant.És rica en vitamines A,B i C i també en fibra,potassi i iode!
Cada any les festes són una excusa per retrobar-nos i celebrar més que mai amb qui estimen,família,amics,col.laboradors… És per aquesta raó que volem compartir una mica de la nostra il.lusió i bons desitjos per aquestes festes i per l’any que s’acosta.
Un bon acompanyament per aquestes FESTES NADALENCAS!
Fins i tot en aquest temps,podem gaudir d’unes bones “MADUIXES”
Dies d’àpats i celebracions! I una bona manera de acabar dinars i sopars és amb una PINYA de màxima qualitat!
Un bon combinat per per el bon funcionament de les cèl.lules defensives,per l’aportació de vitamina C i el GINGEBRE per desfer les flegmes, de manera que neteja l’arbre respiratori i alleuja els símptomes de la congestió!
Si vols fer un plat diferent i sugerent per aquestes FESTES de NADAI,és una molt bona proposta,flors de carabasso farçida amb caneló.