Temporada de fruita dolça l’“ALBERCOC”.Fruita carnosa, fàcil de menjar, molt bona per fer melmelada, un cop sec es converteixen en el deliciosos ORELLONS que els podem consumir tot el any.
Quint goix de “CIRERES”.Podem gaudir d’aquesta fruita tant preuada ja que està en un moment òptim !!!
”PRÉSSECS PARAGUIANS” deliciosos !!!
Pastís de formatge amb “FIGUES”.Una bona combinació !!!
En aquest moment podem gaudir d’els millors “TOMÀQUET PERA-MONTSERRAT” de proximitat ja que estan conreats a les nostres contrades!!!
Un bon combinat i molt refrescant de síndria, llima un toc de menta i glaçons!!!
Suggeriment molt refrescant,.Boles de tres MELONS CANTALOUP, GALIA, PELL DE GRIPAU i SÍNDRIA, amb suc de LLIMA i MENTA.
Temps de “FRUITS VERMELLS”.Aranyons , cireres , gers, mores etc..Els fruits vermells destaquen per el alt contingut de substàncies no nutritives beneficioses per a la salud, també substàncies nutritives, que els fa aliments funcionals.
Que rica es la nostre terra que podem gaudir d’aquests productes de tanta qualitat !!!