Préssec ” PARAGUIÀ” té les mateixes propietats nutritives que el préssec, on es diferencia es el seu especta físic, la seva forma aixafada, color característic quan es troba en el seu millor moment de maduració, i la seva polpa, més carnosa i dolça.
No es perdeu aquests meravellosos dies!
Temps de “CIRERES”.Una de les fruites més preuades de primavera !!
Un cítric molt consumit en Cokteleria i en receptes de cuina i pastisseria.
És temps de “FLORS de CARABASSÓ” o “BADOCS”.Una flor tant delicada com exquisita”.
L’ALVOCAT conté moltes vitamines, com l’A, C, E, B1, B5, B6 i K, així com àcid fòlic, calci, ferro, potassi,fòsfor i magnesi. Aquets components són beneficiosos per l’organisme, ajudant a controlar el colesterol i a protegir la salud del cor.El consum d’alvocat també ajuda a reduir la inflamació de les articulacions. Malgrat el seu alt […]
La primavera ens permet gaudir d’alguna varietat de bolets !!!
Aprofitem la temporada d’ESPÀRRECS frescos de proximitat, tant blancs com verds, es un plaer assaborir -los.
Herbes aromàtiques la “FARIGOLA” em la seva màxima floració !!!