Ja es primavera i per tant podem gaudir de la floració dels fruiters. Aquesta fotografia son presseguers, tota una maravella !!!
La “MÚRGULA” treu el bec, per tant les MÚRGULES de les nostre contrades ja les podem assabori.
“LA FRUITERIA” sorprèn els gironins!!
Petits grands tresors alimentaris !!!
Es sens dupte una de les mes bones i exquisites que es conèixen. Son les autènticas RAF, es diferèncien tant per el seu sabor inconfundible, com per el seu aspecte i textura.Es un cultiu molt especial i de primera qualitat, cultivat i elaborat de manera natural.
“L’ALL” sorprèn pel seu contingut energètic elevat, gràcies a l’abundància de proteïnes i d’hidrats de carboni en comparació amb altres verdures.La seva riquesa mineral es principalment potassi, fòsfor, magnesi, zinc i iode.
Es una fruita molt saludable, ja que és una de les que concentra més vitamina C, el doble que una taronja. També conté vitaminaB i es ric en potassi, magnesi i fibra.
Els “GERS” són atractius, gustosos i una bona font d’antioxidant naturals, fibra i vitamina C. El cap de setmana un moment perfecta per acompanyar-nos en qualsevol àpat.
MIXTA D’ENCIAMS de pròximitat.Un bon combinat per fer mes agradable una bona amanida!!