+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

ALVOCAT

15/11/2019 | Actualitat

L’alvocat és un d’aquells aliments privilegiats al laboratori, ja que ha estat objecte de molts estudis científics que confirmen l’evidència de les propietats que tradicionalment li han atribuït els pobles que fa milers d’anys que el consumeixen.Convé que els alvocats no estiguin massa tous ni massa durs. Idealment, l’alvocat madurat a l’arbre conté més vitamines i antioxidants. Per conservar l’alvocat convé tirar-hi de seguida unes gotes de llimona, perquè, si no, es torna fosc de seguida. Si només en gastem una meitat convé guardar la que conté l’os, que té substàncies antioxidants.

Altres notícies d'actualitat

21
set. 2018

OU DE REIG

L’ou de reig  és un bolet excel·lent comestible  i un dels més apreciats a Catalunya, potser també perquè és poc comú. La carn és tendra, de color blanc, excepte sota la cutícula i a l’exterior del peu, on és d’un bell groc de rovell d’ou i amb la volva blanca a la part baixa del […]

21
des. 2018

ESCUDELLA

Tot a punt per poguer comprar els ingredients per la “ESCUDELLA de NADAL”La paraula “escudella” es refereix al bol amb què, a l’edat mitjana se servien les sopes i els plats amb salsa, que es menjaven amb pa. Més tard, es va passar a designar-ne el contingut.L’escudella i carn d’olla, plat tradicional de Nadal, si […]

05
maig 2021

PRÈSSEC

Ha començat la temporada dels prèssecs.Una fruita molt preuada.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web