Amanida de “TOMÀQUET MONTSERRAT O PERA” amb “CEBA FIGUERES” al cop de puny.
Excelent !!
Conté més d’una vintena de nutrients essencials, com vitamines A, B, C, E i K, coure ferro, fòsfor, magnesi i potassi ( que regula la pressió arterial); a més de ser font de fibra i proteïna vegetal. Aporta vitamina B6 i àcid fòlic, que prevenen malalties coronàries. L’àcid fòlic també protegeix els fetus i evita […]
El tomàquet de Montserrat és una hortalissa delicada i de baixa productivitat, de gran calibre, força buit per dintre, amb poca polpa i de color extern rosa, que presenta forma de carbassa, amb ondulacions arrodonides i suaus. Té un gust lleugerament dolcenc i refrescant. Com que té poca polpa és ideal per menjar cru, en […]
Ideies per fer agradable l’estiu !! Encenall de carbassó o cuombre, pastanaga, tomàquet,poma, lollo, lligat amb cibolet i amanit amb una vinagreta al vostre gust !!