Si és ben sabut que la temporada del bolet és la tardor, també hem de saber que a l’estiu es poden trobar algunes espècies. I és que igual que les fruites i les verdures, els bolets també n’hi ha de secs com per exemple els cama-secs o els moixerons de primavera. I és que, aquest tipus, s’utilitza per a guarnir i aromatitzar plats de carn, arròs, pasta o verdures. El plat més conegut és el fricandó. Tot i això, amb el canvi climàtic s’ha propiciat l’avançament de la temporada del bolet i a finals d’estiu ja podem trobar els primers ceps al bosc.
Temporada per fer-nos uns bons batuts de FRUITES i VERDURES per la seva bona qualitat !!!
Un plat fàcil, fresc i molt recomanable per aquest dies de calor. “TOMÀQUET” farcit amb tonyina, olives, tàperes, ceba Figueres,pebrot escalivat un toc d’alfàbrega i un fons de rúcula.
Es tot un goig poguer gaudir de la qualitat d’aquests productes!