Moltes gràcies a “CAN PUXIC” per els detalls que ens heu fet arribar.Es un veritable luxe gaudir dels vostres productes.
Felicitats per la tasque tan bona que esteu realitzant.
El pinetell desprèn un làtex de color taronja i gust dolç, que el distingeix del rovelló , amb qui es confon sovint. És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans. A França també es fa servir en la cuina provençal. A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.
Dolces, sucoses, llamineres, brillants i de textura carnosa. Les cireres són unes de les fruites amb més èxit entre grans i petits. A part d’un sabor excepcional i d’una textura única, descobrim les raons dietètiques per assaborir aquesta fruita primaveral i estiuenca rica en antioxidants molt eficaços per mantenir joves la pell i les articulacions.
Mireu quina amanida més original! Amb imaginació i bon producte,un plat diferent,nutritiu i fresc per l’estiu.