Recepta de “ENDIVIES”.Original, saludable i fàcil.Una hortalissa coneguda pel seu sabor característic amb tocs amargants i textura cruixent. Més enllà de l’efecte refrescant que ens produeix a la boca, l’endívia també ens pot ajudar a millorar les digestions i és una font important de vitamines antioxidants.
Tot i estar al’hivern podem gaudir d’unes extraordinàries MADUIXES.Es caracteritzen per el contingut en vitamina C. A més,afavorix l’absorció del ferro dels aliments i reforça el sistema immunologic.Cal destacar també el seu contingut en àcid fòlic i potassi.
Can Garús es dedica a l’agricultura moderna. L’any 2002 es van especialitzar a conrear hortalisses pel sector gurmet. Van ser els primers a oferir tota mena de micro verdures, micro brots, herbes, fulles i flors. Des de Nufruit som distribuïdors per Girona dels micros sabors i les macros experiències que ofereixen Can Garús.
Es una fruita molt saludable, ja que és una de les que concentra més vitamina C, el doble que una taronja. També conté vitaminaB i es ric en potassi, magnesi i fibra.