Comencem temporada de “NISPEROS”. Els primers fruits de primavera!! De color ataronjats i polpa carnosa, les nespres són la fruita ideal per a qualsevol edat i condició. També coneguts com merlas a Algesires i altres zones, són dolces però amb un lleuger toc àcid i pertanyen a la mateixa família que les peres, les prunes, les pomes o les cireres. Són una fruita de primavera, encara que els podem trobar durant tot l’any en melmelades o conserves.
A partir d’aquest mes i fins entrat el setembre, podem gaudir dels albercocs, una fruita de color groguenc, que evoluciona cap ataronjat per finalment esdevenir d’un color vermellós. Té un alt contingut d’aigua, pocs hidrats de carboni, cosa que el fa poc calòric. També te propietat antioxidants, i ric en potassi.
Beguda refrescant.Aigua, suc de “LIMA” i “MENTA”.
El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.“PRÉSSEC DE VINYA” embossat DELICIÓS !!!