“FAVES” tendres. Les primeres faves de les nostres contrades km.0
La primavera és època de faves, una lleguminosa molt saborosa i plena de nutrients, vitamines, minerals i propietats beneficioses per a la salut.
Malgrat que es considera un excel·lent comestible, és prudent de coure’l, llençar l’aigua i afegir-lo ja cuit als guisats. Així s’eliminen alguns principis tòxics que duu, per bé que en poca quantitat. També es destrueixen si es deixa assecar enfilant-los i penjant-los, amb l’avantatge que d’aquesta manera el bolet millora la seva exquisida aroma.
Compartim la visita de L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, a els magatzems de Mercagirona. Dolors Nuñez,CEO de NUFRUIT i Secretaria de l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de Mercagirona,juntament amb el Director de Mercagirona,Narcís Matas, les han […]
És rica en ácid fòlic.ajuda a disminuir el cansament i la fatiga i contribueix al funcionament del sistema inmunitari.A la cuina es pot consumir de maneres diferents i aixó es permet crear plats vistosos,saludables i sabrossos!