Temporada de “FAVES” de proximitat.Sugerència de cuinar senzillament les FAVES.
RECEPTA
Saltegem la cansalada, si vos agrada la butifarra negra es el moment de posar-li, retirem i seguidament i posem un manat de CEBA TENDRE, un manat de ALL TENDRES tallat a petit, fem un farcell de MENTA i MARDUIX, ofeguem una estona sensa que es cremi i afegim les FAVES que es vagin fen a foc lent, posem un xic d’aigua perquè quedin maloses i quant causi están tornen a posar la cansalada i la butifarra negra.
Proveu de fer-les i ha em direu !!! 😋
Empezamos la Jornada!
Un bon “XATÓ” amb “ESCAROLA” de cabell d’angel ó frisé.
Comerç de qualitat i proximitat.Trobareu les millors FRUITES i VERDURES, producte de proximitat, km0, pa artesà Forn Creixell, bon queviures, formatges artesans, vins, caves etc…..Servei a domicili.