+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Flor de carbassó

20/04/2020 | Actualitat

La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.

 

Altres notícies d'actualitat

15
maig 2020

L’albercoc, una fruita poc calòrica

A partir d’aquest mes i fins entrat el setembre, podem gaudir dels albercocs, una fruita de color groguenc, que evoluciona cap ataronjat per finalment esdevenir d’un color vermellós. Té un alt contingut d’aigua, pocs hidrats de carboni, cosa que el fa poc calòric. També te propietat antioxidants, i ric en potassi.

03
gen. 2023

CLEMENVILLES

Temps de CÌTRICS! Les “CLEMENVILLES” estan en el seu moment òptim per consumir-les!

09
set. 2024

OU DE REIG

Tot caminant per les Gavarres vaig tindre una gran sorpresa, trobar aquest “OU DE REIG”.Aquestes últimes pluges han estat beneficioses.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web