El pebrot té coses molt bones, com nombrosos antioxidants que ens ajuden a prevenir l’envelliment. És una hortalissa de l’estiu coneguda amb molts noms, com pebrina o pebre. Hi ha moltes variants d’aquesta hortalissa. Es classifica segons la mida, el color o la manera de consumir-la, la més coneguda és el pebrot escalivat. També queda molt bé en les amanides i feta a la samfaina, li dona un toc picant i agredolç al plat. Però el més important que s’ha de saber és que és fonamental a la dieta mediterrània.
Si t’agrada el producte natural, del territori i amb bon gust, La Fruiteria és el teu establiment de referència. Situat al barri de Sant Pau, a l’eixample de la ciutat de Girona, us ofereix tot tipus de fruites i verdures.A més a més, també hi trobaràs productes de proximitat com oli, vins, melmelades, llegums…
Estem en plena temporada de “RAÍM NEGRE” amb el gra gros,carnós i poques llavors.
L’ou de reig és un bolet excel·lent comestible i un dels més apreciats a Catalunya, potser també perquè és poc comú. La carn és tendra, de color blanc, excepte sota la cutícula i a l’exterior del peu, on és d’un bell groc de rovell d’ou i amb la volva blanca a la part baixa del […]