Us heu preguntat mai com és que hi ha pebrots de diferents colors? Tots aquests venen de la mateixa planta i cada color aporta un valor nutricional lleugerament diferent. També, els podem diferenciar pel gust. Aquestes característiques són causades per factors com el temps de sembrat i la maduresa. Els verds són els menys madurs i tenen un gust un pèl amarg, proporcionen Vitamina A i C. Els que més es coneixen són els vermells i són els més madurs. Tenen més vitamines que els verds i també són més dolços. El tercer que trobem és el taronja amb tocs verds que a part de les seves propietats nutricionals aporta altres beneficis en el sistema nerviós. Funcionen positivament per problemes articulars com el reuma o l’artritis.
Temps de calor…………,es un bon moment per consumir “SÍNDRIA” i en aquest moment que el preu es va normalitzant després de l’escassetat que em tingut d’aquest producte com d’altres a causa de la sequera que estem patint.
La natura està escletant !! MIMOSES VIOLETES i “ESPÀRRECS SILVESTRES”. Les minoses són una de les poques plantes que pot fer moviments ràpids per la manera en què plega les seves fulles
Temps de bolets avui “CEPS”Uns dels més preuats i que donen més opcions a la gastronomia.Els podem consumir crusos, amb un bon carpaccio, secs, guisats i donen un aroma i una textura extraordinària el plat.