+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

La pitaya i la importància i varietat de la fruita tropical

22/05/2020 | Actualitat

La pitaya, és una fruita originària de Centre Amèrica. També coneguda com la fruita del drac. Ovalada, unes poques espines per fora, hi han diferents varietats, la groga per fora i polpa blanca amb llavors per dins, vermella per fora i polpa blanca o polpa vermella amb llavors per dins. És aromàtica, amb un sabor dolç i agradable.

Conté antioxidants, mucílags, àcid ascòrbic, fenols. És rica en vitamina C, també conté vitamines de el grup B, minerals com calci, fòsfor, ferro, i té molta en aigua i posseeix proteïna vegetal i fibra soluble.

Les fruites tropicals viuen en un clima quqe fa que creixin fruites molt riques en sabor i amb alts beneficis per a la salut pel seu alt contingut en vitamina A, C i E, i riques en calci, ferro, potassi i magnesi.

Altres notícies d'actualitat

30
des. 2023

MICROMEZCLUM

Per poguer donar un toc especial els teus plats.

10
oct. 2016

Productes de tardor

Hem acabat l’estiu i torna la normalitat, els nens cap a col·legi i els adults cap a la feina. Tornem a  proposar-nos una dieta equilibrada, per aquest motiu cal que l’alimentació sigui idònia. En aquesta estació ens arriben el raïm, la poma de l’Empordà, la magrana, el codony, la taronja, la pera i el plàtan, […]

10
juny 2020

La fruita, el millor aliment per a combinar

Dolç o salat, la fruita combina amb tot i potencia el seu gust. És un aliment refrescant que aporta molta aigua al nostre cos. En els menús dels restaurants podem trobar diversos plats amb tocs exòtics, això ve donat perquè la base del cuinat són fruites tropicals com el mango, la síndria o la papaia. […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web