+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

PRESSEC DE CALANDA

22/09/2018 | Actualitat

Autèntic PRESSEC embosat de CALANDA.

Altres notícies d'actualitat

20
abr. 2020

Flor de carbassó

La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.  

07
ag. 2019

AMANIDA DE TOMAQUET I CEBA DE FIGUERES

Preparació: Peleu les cebes i emboliqueu-les en un drap. Aixafeu-les a cops de puny o amb la ma de morter fins que la ceba quedi ben esberlada, però no xafada, que treu tot el suc.Renteu-la bé amb aigua i un raig de vinagre,  escorreu-la i repetiu l’operació amb totes les cebes.Poseu-les al plat, afegiu la col […]

05
jul. 2021

PEBROTS PICANTS

“PEBROTS PICANTS” Estem em temporada de de recol-lecta.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web