L’estiu és l’estació de la calor i del sol. És una època de gran varietat de fruites, que són refrescants. El primer que ens pot venir a la ment és un fruit amb la pell vellutada, un pinyol rugós al mig i d’un gust dolç. En aquesta època, en els mercats i fruiteries podem trobar diverses varietats de préssec. Entre elles el que coincideixen és el seu to vermellós. Entre els municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès s’hi cultiven els préssecs d’Ordal, un producte d’alta qualitat amb gust i aroma intens. Només de veure’l ja se’t fa la boca aigua. Aquesta fruita és fàcil de combinar, tant en dolç com en salat. Aporta al plat el toc dolç sense la necessitat d’haver d’afegir-hi sucre. És beneficiós per a la salut per l’alta quantitat d’aigua que conté i que és molt necessària a l’estiu.
La capacitat de sobreviura de “LA FIGUERA”.
NUFRUIT ha col.laborat en la preparació del stand de MERCAGIRONA en l’edició del FORUM GASTRÒNOMIC que avui s’inaugura.
Una fruita llaminera i fàcil de menjar!