Es temps de calçots!! El calçot és un vegetal que té molt poques calories, molt de contingut d’aigua, i també molta fibra, minerals i vitamines. De sempre, la ceba (i el calçot, per tant) s’ha considerat un d’aquells aliments fonamentals per a regular el bon funcionament de l’organisme.El calçot, com les demés cebes, té una gran quantitat de ferro, calci, fòsfor i magnesi, així com una important quanittat de vitamines B, C i E. Podem dir dels calçots que són molt bons per a regular l’organisme. Té una gran acció depurativa, i la presència de flavonoides fa que tingui propietats antioxidants.
Temporada de cítrics. Un bon suc de taronjes!
És un gènere de plantes solanàcies natives de climes temperats càlits. Aquest gènere es caracteritza pel seu petit fruit similar a un petit tomàquet però parcialment embolicat per una closca papiràcia derivada del colze. Te un sabor entre àcid i dolç que recorda una mica a la maduixes i a la pinya. Es molt decoratiu […]
Temporada de bolets, quins “PINATELLS”.