+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

UN PLAT FÀCIL

19/07/2023 | Actualitat

Un plat fàcil, fresc i molt recomanable per aquest dies de calor.
“TOMÀQUET” farcit amb tonyina, olives, tàperes, ceba Figueres,pebrot escalivat un toc d’alfàbrega i un fons de rúcula.

Altres notícies d'actualitat

29
maig 2023

ALBERGÍNIA BLANCA

Aquesta varietat es de polpa més fina i gust més suau !!

26
jul. 2023

LLIMONA

Una bona acompanyant de la gastronomía !!

28
maig 2021

PRESSEC DE VINYA

El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.  

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web