Una bona part de les vitamines i minerals de les patates es troben just sota la pell, d’aquí la importància de pelar aquests tubercles amb especial cura o de coure’ls amb pell i retirar-la-hi posteriorment a la cocció.
La patata no és un aliment que tingui llarga tradició d’aliment o planta medicinal, encara que s’utilitzi gairebé diàriament en la nostra alimentació d’innombrables formes.
Un bon postre sugerent,fàcil i saludable amb FRUITES de temporada!
Tenim el mercat les primeres “FIGUEFLORS” de la temporada.Aquesta FIGA es produïda per algunes espècies de figuera, específicament al juny i principis de juliol. Les seves característiques son de un sabor dolç i suculent, la FIGAFLOR te un alt contingut d’aigua, el que el converteix en una fruita refrescant i hidratant.A més, és rica en […]
C.c. Esquenapelats-Las Dunas L’Escala.Homenatge a en Josep Antoni Higueras Leon !!!Sortida de club als Àngels en honor a en Congui!!!Des de de NUFRUIT,ens afegim al homenatge.NUFRUIT,amb l’esport,els valors i les persones.