La xirimoia és una fruita desconeguda per molts, però quan la tastes l’acabes afegint a la teva cistella. És tropical, però el 80% es cultiva a Andalusia. Es pot menjar liquada, com a batut o partint-la per la meitat i amb una cullereta. Té una textura semblant a la nata o a la crema pastissera i un gust dolç. És un dels dolços que podem menjar sense gens ni mica de culpa i estant segurs que ens estem nodrint. És una fruita molt baixa en greixos i el seu contingut en potassi contribueix a evitar la retenció de líquids. Si la menges, el teu cor n’estarà agraït, ja que és cardiosaludable, a més té propietats antitumorals. Ara a la tardor és la millor època per a consumir-la.
Verdures escalivades!!
NUFRUIT i el programa “El matí de Catalunya Ràdio” han arribat a un acord de col·laboració.En la nova secció del programa que informara dels productes de temporada i preus de fruita i verdura,NUFRUIT facilitarà aquesta informació per a tots els oïdors del magazine matinal de la ràdio pública de Catalunya.El dia de emisió son els Dimarts,abans de les 8,dins del bloc d’informació de […]
La fruita més refrescant del estiu!